Priser och garantier

Vad kostar tandvården? Det är den vanligaste frågan vi får av våra patienter. Priset i all ära, men det som egentligen är viktigast är att du får riktig vård utförd till bästa resultat. Hos oss kan vi garantera ett bra pris och tandvård i toppklass.

Alltid kostnadsförslag!
Efter att dina tänder undersökts lämnas alltid ett förslag på behandling och dess kostnader. Dock kan det under behandlingen uppstå situationer som gör att behandling förändras och även priset. Som patient blir du alltid informerad om avvikelse skulle uppstå.

Hur betalar man?
Vi ser gärna att man betalar direkt på plats efter utförd behandling. Vi tar emot kort och kontanter. Tyvärr fungerar inte AMEX eller Diners.

Vill du dela upp betalningen så kan detta göras via Payzmart.

Förhinder eller ombokning?
Vid förhinder så hör av dig så fort som möjligt, gärna 48h innan utsatt tid. Utebliva besök och sena återbud debiteras.

Garantier
Som patient hos oss vill vi att du skall känna dig trygg med din investering i dina tänder så därför lämnar vi 5 års garanti* på kronor och implantat. På fyllningar och lagningar lämnar vi 1 års garanti när prognos bedöms som god.

* Om prognosen bedöms som god på utförd behandling samt om förbyggande vård sker på klinik. I annat fall lämnas 3 års garanti.

Vanligt förekommande behandlingar: *

Undersökning 1130kr
Lagning kindtand 1 yta 1085 kr
Lagning kindtand 2 ytor 1620 kr
Krona (Helkeramisk) 5873 kr
Implantat, operation + krona (exkl. undersökning och röntgen) 19969 kr

* Patientkostnad som gäller om ingen tandvård utförts inom 12 månader. Finns ett aktuellt högkostnadsskydd så blir priserna lägre. Se nedan för våra arvoden. Det är inte patientkostnad då Försäkringskassan subventionerar kostnaden. Gäller inte danska patienter. Vi reserverar oss för felskrivning och uppdaterade prislistor från Försäkringskassan.

Klicka nedan för att se hela vår prislista.

Tandvardshuset_prislista.pdf

Läs mer om statligt tandvårdsstöd.

 

 

Boka en konsultation

På Tandvårdshuset erbjuds ett komplett tandvårdsutbud, från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård.

Boka tid Ring oss